How To Find Us

Bd. Al. I. Cuza nr. E2A, spațiul nr. 2

Opening Hours

Luni-Vineri 09:00 - 19:00
Sâmbătă 09:00 - 15:00
Duminică Închis
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Valteos Interimob SRL

Bd. Al. I. Cuza nr. E2A, spațiul nr. 2
Îți mulțumim pentru că îți manifești interesul de a ne cunoaște mai bine !
Obiectivul nostru de activitate este complex, începând de la intermedierea unei tranzacții de închiriere, vânzare sau cumpărare, promovarea proprietății pe site-ul propriu, media on-line și of-line dacă este cazul, programarea și structurarea înâlnirilor cu clienții interesați pe care îi selectăm în prealabil, ajutor în negociere preț dacă solicitați acest lucru, consiliere în obținerea tuturor documentelor necesare finalizării tranzacțiiei, până la consultanță financiară în ceea ce privește achiziția de imobile si administrarea proprietăților.
Astfel, când dorești să cumperi, să vinzi sau să închiriezi un apartament/ o casă/ un spațiu/ un teren, când pur și simplu nu ai suficient timp pentru a-ți administra proprietățile, când ai nevoie de câteva sfaturi, te rugăm să ne contactezi si vom avea pentru tine cele mai profesioniste soluții.
Prin muncă și seriozitate, încercăm să ne poziționăm în topul agențiilor imobiliare din Reșița și să ne câștigăm notorietatea. Ne caracterizează promtitudinea, respectul și profesionalismul, motiv pentru care reușim să onorăm chiar și cerințele celor mai exigenți clienți.
Suntem conștienți de importanța investiției clienților noștri, fapt pentru care oferim consultanță de înaltă calitate si orientăm clientul spre cea mai potrivită alegere.
Dacă v-am stârnit interesul dați-ne șansa să vă convingem!

Contact Us

You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings